Portré – Süveg Gábor

Szeretjük a pillanatokat elraktározni magunkban: az emlékekben, rajzokon, mozgó képen vagy fotókon. Erre tökéletes megoldás a portré.  Egy jól sikerült fotó időtállóan mutatja be az embert, a maga szépségében, lehetőség szerint megmutatva a személyiségéből is valamit: mi az amit az az ember tesz, miért él?

Egy ideje készítek portrékat barátokról, ismerősökről. A következő sorozatban szereplő képek mellé kértem tőlük egy-egy szöveget, történetet. A sort egy önarcképpel kezdem.

Self portrait © Gabor Suveg
Self portrait © Gabor Suveg
Posted in <a href="https://gabor.suveg.eu/category/portrait/" rel="category tag">portrait</a>Tagged <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/35mm-film/" rel="tag">35mm film</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/analog/" rel="tag">analog</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/art/" rel="tag">art</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/black-and-white/" rel="tag">black and white</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/black-and-white-photography/" rel="tag">black and white photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/film-photography/" rel="tag">film photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/portrait/" rel="tag">portrait</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/portrait-project/" rel="tag">portrait project</a>