Quo Vadis Habana

Pár napja érkezett meg a Quo Vadis Habana notebook. A csomag kibontása után kézbe véve a füzetet az első pillanatban feltűnt a finom, puha fogása. A füzet kinyitásakor világítottak a lapok. A Clairefontaine papír nagyon finom, selymes érintésű, ellentétben az eddig megszokott kissé érdes papírokkal. Érdekes, hogy a papír gyártásához nem használnak vegyi anyagokat, a természetet lehető legkevésbé károsító módon állitják elő azt, és a papír festéséhez is csak természetes anyagokat használnak.

quo vadis habana notebook

A füzet kötése tökéletes, a lapok sarkait lekerekítették, a szamárfül kialakulását elkerülendő. A lapok vastagsága (90g) pont megfelelő a töltőtollal való írásra is. Nagyon tetszik a füzet kidolgozása. Kíváncsi leszek, hogyan viselkedik használat során (erről beszámolok még). Tetszik, hogy a vonalak távolsága nagy, így szellősen lehet bele írni, nem folynak össze a sorok.

Sajnos nálunk ezt a terméket még nem forgalmazzák (csak a cég határidő naplóit láttam), de remélem hamarosan kapható lesz.

A habana notebookot mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy kiváló minőségű jegyzetfüzet boldog és elégedett tulajdonosa lesz aki ilyet vásárol.