silent lake

silent lake © Gabor Suveg
silent lake © Gabor Suveg

hetek óta vártad már a napot, amikor végre elszakadsz a világból, el a zajból, a rohanásból. tudtad, hogy le kell állnod, nem jó így. nem jutott rá soha időd, nem tudtál kiszakadni, de tudtad meg kell tenned.

a következő esős, borongós reggel eldöntötted: kimész a tóhoz, a régi stégre, talán fák még nem korhadtak el teljesen. nem viszed a telefonod, csak hallani akarod, ahogy a szél mozgatja a nádas szélet, ahogy a víz beleütközik a stég lábába. közben nézni, ahogy a kacsák leszállnak a vízre. megkeresni a békákat, akik a vízen lebegve élvezik, ahogy a nap süti a hátukat. közben nézed a felhőket, ahogy pillanatokra elbújtatják a napot, majd újra engedik, hogy a sugarai felmelegítsék a bőröd. becsukod a szemed, hagyod hadd süsse azt is nap. észre sem veszed ahogy a nap aranysárga színre festi a tavat, a nádast és a kezed is, és percek alatt lassan, de eltűnik a horizonton.

Ugye milyen egyszerű?

Posted in <a href="https://gabor.suveg.eu/category/fineart-photos/" rel="category tag">Fineart Photos</a>Tagged <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/2014-analog-2/" rel="tag">2014-analog</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/35mm-film/" rel="tag">35mm film</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/analog/" rel="tag">analog</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/art/" rel="tag">art</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/black-and-white/" rel="tag">black and white</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/black-and-white-photography/" rel="tag">black and white photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/fineart/" rel="tag">fineart</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/fineart-photography/" rel="tag">fineart photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/gabor-suveg/" rel="tag">Gabor Suveg</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/gaborsfineart/" rel="tag">gaborsfineart</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/raw-photography/" rel="tag">raw photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/vilagom/" rel="tag">vilagom</a>