365 / 2013 – look up to the sky | 2013 review of Gabor’s Fineart

365 / 2013 – look up to the sky © Gabor Suveg
365 / 2013 – look up to the sky © Gabor Suveg

Izgalmas, mozgalmas és hihetetlenül színes évet sikerült zárni tegnap. Nagyon sok minden történt, sok-sok jó, sikeres és pár rossz is, röviden összefoglaltam a fontosabb dolgokat.

  • január 1-én elkezdtem a 365 Projektet, amit a mai képpel sikeresen be is fejeztem. Az egy év alatt sok-sok kísérletezés eredményeként – a visszajelzések szerint is – boldog perceket, meglepődéseket, csodálkozásokat sikerült okoznom. Elhasználtam jó pár tekercs filmet, volt ami el is rontottam, hosszú órákat töltöttem a képek kidolgozásával, válogatásával. Voltok nehéz perceim, de nem adtam fel! Most már sajnálom is, hogy vége.
  • A Napraforgó utánrendelésével teltek az első heten az évben, hosszas unszolásra megírtam, a hogyan készültek a Napraforgó illusztrációk cikket.
  • Áprilisban sikeres könyvbemutatót tartottunk Esztergomban, kiállítással egybekötve, amit – nagy örömömre – Palotai Misi nyitott meg. A napraforgó eredeti illusztrációit a Művelődési házban lehetett megtekintetni egy hónapon keresztül.
  • A kiállítás után a képek átkerültek az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumba egy újabb hónapra.
  • több fotómat beválasztották nemzetközi kiáltásra New Yorkba, hét héten keresztül láthatták a Fertő tóról készült képeim, amiről több újságcikk is megjelent.
  • Elkészült az első fotókönyvem, 60 oldal színes, nagyrészt analóg fotókkal
  • Újabb kiállítás New Yorkban: felhőkarcolókra vetítették a fotóim egész napos fesztivál keretében.
  • Részvétel az éjszakai művészeti vásáron a Brooklyn Night Bazaar-on, fotóim folyamatosan megvásárlóhatóak az online vásáron, rendelj a limitált képet, amíg még lehet!
  • Részvétel nagyszabású kiállításon és vásáron Miamiben egy héten keresztül több százezer látogató előtt a tenger partján

Számos tervem van az új évre. Már dolgozom egy új kötet illusztráción, sok részleteket nem árulhatok még el, de hamarosan láthattok részleteket. Több fotós tervem is, biztosak lehettek, hogy nem lesz üres a blogom idén sem. Több projektbe szeretnélek majd Téged is bevonni :) És vigyázzatok mit ígértek, mit fogadtok meg! Ugye?

Köszönöm az egész évben a figyelmet, a visszajelzéseket, kritikákat. Maradjon ez így az új évben is. Kövessetek twitteren (@gaborsfineart)  is!

Posted in <a href="https://gabor.suveg.eu/category/365project/" rel="category tag">365Project</a>Tagged <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/365project-2/" rel="tag">365project</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/50mm/" rel="tag">50mm</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/fineart/" rel="tag">fineart</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/fineart-photography/" rel="tag">fineart photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/gabor-suveg/" rel="tag">Gabor Suveg</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/nikon/" rel="tag">nikon</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/photography/" rel="tag">photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/raw/" rel="tag">raw</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/raw-photography/" rel="tag">raw photography</a>, <a href="https://gabor.suveg.eu/tag/tamron/" rel="tag">tamron</a>