Miért lettem Android felhasználó?

Nem könnyű válaszolni rá. Persze mondhatnánk, hogy egy okos-telefon nélkül ma már nem lehet élni, ebben a digitális világunkban. Nekem a telefon arra kell csupán, hogy beszélni tudjak, jelenleg a Nokia legolcsóbb, és legegyszerűbb telefonjait használom. Eddig utazáskor netbookkal tudtam e-mailezni, chatelni és a dolgaim intézni. Sajnos rá kellett jöjjek, hogy a netbook alkalmatlan programozásra. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha lecserélném a netbookot, egy okos-telefonra. Apple termékeit nem akarom használni, mindenki tudja miért :). Így nem maradt más megoldás, mint az Android.

Óriási előny volt számomra, hogy több készültekből tudtam választani. Nálam fontos szempont a billentyűzet fizikai jelenléte. Ezért a választás a Motorola Milestone-ra esett. Egy hét használat után tudom mondani, hogy nagyon meg vagyok elégedve vele! A telefon kidolgozása kifogástalan. Nagyon jó érzés kézben tartani.

Android: tetszik! Röviden ennyi amit lehet írni róla. Tetszik. A hibáival együtt is. Teszi a dolgát.

Ami leginkább tetszik: MULTITASKING! Nagyon kényelmesen tudok váltani az egymás mellett futó alkalmazások között. Ez ma szerintem megszokott dolog. Persze teljesen értem, hogy az IPhone örülek szerint ez egy mobilban felesleges. Lehet én is ezt mondanám, de emberek, van választási lehetőség, nemcsak az iphonet lehet használni. Van nála jobb. Mennyivel jobb egy olyan telefon, ahol sem a Operációs Rendszer, sem az eszköz (sem a szolgáltató) egy helyről jön? Ahol eldöntheted milyen telefon szeretnél, legyen benne billentyűzet, vagy ne? Ahol a telefon gyártók versenyeznek érted ?

Hamarosan újra jelentkezem, leírom milyen alkalmazásokat használok a telefonon, ez még keresés és tesztelés alatt áll.

szolgálati közlemény: csendben elindult a http://post.suveg.eu oldal, ahova várhatóan az androidról küldök be képeket és rövid bejegyzéseket.

2 thoughts on “Miért lettem Android felhasználó?

  1. “Sajnos rá kellett jöjjek, hogy a netbook alkalmatlan programozásra.”

    És egy okos telefon alkalmasabb? d: Jó, sejtem azt akartad írni, h androidos teló csetre, gyors böngészésre, és programozásra pedig viszel egy rendes laptopot, de így jött le.

Comments are closed.