milyen emberek vannak…

…ülök a vonaton, felszál egy gyerek. Fején az ipod hangosan szól, néha beleénekel. Ezek léggitározni nem tundak…de a lényeg, elövette a körömvágójat. Először szisztematikusan vágni kezdte a farmerjáról a lelógó szálakat, majd kompletten levégta a körmét..aaaaaaaargh. a szemetét meg otthagyta az ülésen. Milyen ember az ilyen?

3 thoughts on “milyen emberek vannak…

  1. Ennél már csak az a rosszabb hogy mi meg ez ellen nem teszünk semmit. Úgy értem ilyenkor kéne fogni és kivágni az ilyen kölyköket az ablakon, vagy lekeverni nekik egy nagy pofont.
    De mindenki passzív, senki nem szól, senki nem tesz semmit… én sem.

  2. köszi. ez jól esett ;)
    nem írtam bele a postba, ausztriában tapasztalok ilyen érdekes dolgokat… de igazad van, csak meglepődés erősebb volt, mint a felháborodás..a maradékot meg akkor láttam amikor már leszált.

  3. Hasonló:
    Metróra egyszer felszállt két suhanc, kapucni a fejükbe húzva. Az egyik odalépett a szemközti ajtóhoz és elkezdett valamit matatni. Mindenki csak ült és nézte ahogy telefirkálja az üveget alkoholos filccel. A következő megállónál leszálltak.
    Otthon meg mindenki hőbörög hogy milyen ocsmány, hogy minden csupa firka. De tenni senki nem mer/nem akar semmit. Senki nem ment oda és aott képt pofont a kiscsávónak.
    Én is csak álltam és néztem. Na ekkor utáltam meg ezt az egész mai társadalmat (magammal együtt)

Comments are closed.