egerem haldoklik

Az ergonomikus Microsoft egerem görgője elkopott. A kényelmes gumis görgőről lekoptak a fogak. A görgő szinte teljesen sima, és csúszik a kezem ha a görgőt használom. Az egér hibátlanul működik. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy egérnek a fényes pályafutása eddig tartott.
Át kellett térnem (ideiglenesen) vezetékes egérre. De ahogy nézem az árakat, lehetséges hogy marad is. Egy valamire való vezetéknélküli egér belekerül alaphangon 10E kemény Forintba. Ha már vásárolok akkor mindenképpen bluethoot egeret kellene venni, az még több. A sima optikai egér, logitech 2500 Ft körül van. Kábeles egérből van egy pár darab itthon ;)

Az érem másik oldala, hogy ezek a berendezések még több energiát fogyasztanak. És az egér pedig elemmel megy. Az elem súlyosan természetkárosító anyag.

Mérlegelve ezeket a szempontokat valószínűleg maradok a kábeles egérnél. Persze meg lehet magyarázni, hogy milyen kényelmes a vezeték nélküli egér, tényleg jó. Az egérben elemet bármikor lehet cserélni, de a földünkből csak EGY van. Ha jampizni akarok használom a Shark egerem majd ;)

p.s. szokatlan, nem nem zavaró a vezetékes egér…

p.s.2. de zsibbad a kézfejem bal széle tőle (nem két perc után)