internet szolgáltatói őrületek

érdekes ország, érdekes internet szolgáltók. egy élő, évek óta működő domaint kell az egyik szolgáltatóhoz költöztetnem, vagyis intézem a költözést. Nagyon fontos, hogy ne legyen kiesés a weboldal elérésében. Szerettem volna az új szolgáltatónál beállítatni a virtual hostot, hogy a készen álljon a fogadásra. Majd miután készen van, akkor átírjuk a dns-t és mindenki örül.
Nade nem ilyen egyszerű az élet. Az nem érdekel senkit, hogy hétfőn reggel küldtem el a kérést, és csak ma(!) reagáltak rá.
Azt mondja nekem, hogy írjam át a DNS-t az ő (új szolg), IP címére, mert addig nem tudja beállítani a apache vhostot. Ugyanis kiakad az szerver, ha nem az Ő IP címére mutat a domain. Nem tudom milyen CIA technikát használnak. A netcraft szerint FreeBSD. Abban pedig a portsbolt felrakott apache nem száll el ilyen miatt. Maximum figyelmeztet, hogy mi a gond.
Nem értem, miért nézik hülyének az ember? Azért, mert kapott egy olyan széket, ami egy nagy(obb) cég, és ilyenekkel lehehe baromkodni, és erre buknak a népek ? Én biza át nem írom addig a dnst, amig fel nem veszi a vhostban a domaint. Persze majd eltolja és a saját domainre napokik a szolg oldala fog bejönni? Peersze.

p.s. holnapra is raktam el történetet.